Kezdőlap

Szolgáltatások

Gépkölcsönzés

Állásajánlat

Galériák

Kapcsolat

Rólunk

Utolsó frissítés
2022.08.23.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

kepek/spec5/Napelem- Weboldalra.jpg
kepek/spec5/Napelem- Weboldalra.jpg

GOP-2.2.1-11. Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása

Fürdőszoba bemutatóterem

Térkő és kertépítés

Laminált padló

Világítás

Rólunk

Cégünkről...

 

Kereskedésünk 1984-ben családi vállalkozásként jött létre. Az alapvető építőanyag forgalmazásától napjainkig eljutottunk 22.000 termék kínálatáig, melyet kb. 150 cég termékeiből állítottunk össze.

Fő termékköreink, az építőanyagokon túl: villanyszerelés, barkácsáru, festék, szerszámok, munkavédelem, víz- és gázszerelvények, csavarok, zár-vasalás, kert, kreatív hobby…

Vállalkozásunk egy darus és egy billencses teherautóval rendelkezik, melyek segítségével meg tudjuk oldani a gyors anyagmozgatást, illetve igény szerint az áru házhozszállítását is.

2002-ben telepünket folyamatos bővítések segítségével áruházzá fejlesztettük, azóta is igyekszünk olyan áruválasztékot biztosítani, mely a vevőkörünk igényit teljes mértékben kielégíti. Ebben nagy szerepe van annak a 16 fős csapatnak, akik minden nap azon dolgoznak, hogy legjobb tudásuk szerint kiszolgálják vásárlóinkat, napi kapcsolatban állnak a gyártókkal, forgalmazókkal, szakiparosokkal, hogy a termékek minél rugalmasabb úton eljussanak a végfelhasználókhoz.

2007-ben kialakítottunk az Áruház emeletén egy 250 m2-es fürdőszoba bemutatótermet, ahol széles választékban mutatjuk be a burkoló anyagokat, szanitertermékeket és csaptelepeket.
Az Áruház mellett épült fel a nyílászáró bemutatóterem, ahol a vásárlóknak lehetősége nyílik megtekinteni fa-és műanyag nyílászárók kínálatát.

2012-ben csatlakoztunk az ÚjHáz építőanyag beszerzési társuláshoz, hogy egy egységes arculattal és cégfilozófiával hosszú távon megőrizzük fejlődési lehetőségünket, piaci pozíciónkat

2014. legújabb fejlesztése, hogy elindítsuk webáruházunkat, hogy ezzel is segítséget nyújtsunk az érdeklődőknek, hogy otthonról is könnyen ki tudják választani a megvásárolni kívánt termékeket, illetve tájékozódhassanak árainkról.

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Az elmúlt 35 év becsületes munkája, illetve fejlesztéseink bizonyítják, hogy mind a mai napig folyamatosan visszajár és bővül a lakossági és a vállalkozói vevőkörünk is.

Ha szívesen tájékozódna termékeinkről, árainkról, szolgáltatásainkról, forduljon hozzák bizalommal!

 

Tisztelettel,

A Házépítők Áruháza csapata