Levelezési cím: Hungary 6760 Kistelek, Kossuth utca 171. Telefonszám: 06-62 / 598-050
Fax: 06-62 / 598-059 E-mail: info@hazepitokaruhaza.hu Web: www.hazepitokaruhaza.hu

Termékkategóriák

Keresés

Faanyag kalkulátor

Takarékossági kisokos

Felújítási kisokos

Impresszum

A honlap fenntartója:

Gyümölcstárhely

 

  • Cégnév: Lanten Bt.
  • Postacím: 8008 Székesfehérvár, Pf: 68
  • Tel.: 06 (22) 78-76-74
  • Fax: 06 (22) 78-79-03.
  • E-mail: ugyfelszolgalat@gyumolcstarhely.hu 
  • Adószám: 21812693-2-07
  • Cégjegyzékszám: 07­06­015603

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Házépítők Áruháza kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Házépítők Áruháza tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Házépítők Áruházának weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Házépítők Áruháza jogosult.

A Házépítők Áruháza logó a cég kereskedelmi védjegyei.

A Házépítők Áruháza előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Házépítők Áruháza azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Házépítők Áruháza semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Házépítők Áruháza fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Házépítők Áruháza nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Házépítők Áruháza kifejezetten kizárja.

A Házépítők Áruháza nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Házépítők Áruháza weboldala kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Házépítők Áruháza egyes weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Akciós újság

Feliratkozás a hírlevélre

Partnereink