Levelezési cím: Hungary 6760 Kistelek, Kossuth utca 171. Telefonszám: 06-62 / 598-050
Fax: 06-62 / 598-059 E-mail: info@hazepitokaruhaza.hu Web: www.hazepitokaruhaza.hu

Termékkategóriák

Keresés

Faanyag kalkulátor

Takarékossági kisokos

Felújítási kisokos

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

 

1. Szerződés hatálya


Az alábbiakban megfogalmazott Általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) minden olyan ajánlatra, illetve értékesítési ügyvitelre vonatkozik, amelyek során Kosztinné Vastag Andrea e.v, mint eladó (továbbiakban: Eladó) a Vevők részére áruértékesítést végez.

A jelen ÁSZF-ben nem szereplő kérdésekben, ill. amennyiben jelen ÁSZF-ről részben eltérő feltételekkel kívánnak szerződni, úgy a felek jogosak külön írásbeli megállapodást kötni.

 

2. Megrendelés

 

Az eladó által forgalmazott termékek listáját és egységárát a kiadott árajánlat tartalmazza. Amennyiben a visszaigazolás véleményeltérés nélküli, úgy a szerződést az Eladó érvényesnek tekinti.

A kiadott árajánlatban szereplő ár kizárólag a megadott időpontig érvényes.

Véleményeltérés esetén amennyiben a Vevő 48 órán belül írásban másképp nem rendelkezik, úgy az Eladó a szerződést érvényesnek tekinti.

Az ajánlatban szerepelt árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák a jogszabályban meghatározott ÁFÁ-t. A termékekhez kapcsolódó csomagolási, szállítási és az esetleges egyéb költségek külön, külön tételként szerepelnek az ajánlatban.

 

Amennyiben az Eladó az árajánlatban másként nem nyilatkozik, úgy a megrendelés időpontjában érvényes, az Eladó által kiadott árakat kell alkalmazni.

Igény esetén az Eladó külön megállapított díjazás ellenében egyeztetve a Vevővel vállalja a forgalmazott áruk helyszínre szállítását, lerakodását és daruzását is.

Egyedi megrendelés esetén az Eladó fenntartja magának a jogot az áru ellenértékének meghatározott %-nak (akár 100%) előleg címen történő bekérésére.

 

Egyedi, nem készletes termék megrendelése esetén a Vevő csak az eladó jóváhagyásával módosíthatja a megrendelést. Amennyiben az Eladónak nincs módja, akkor a Vevő által fizetett előleg csak a megrendelt áru vételárába számítható bele.

 

3. Eladó kötelességei:

 

Az Eladó árukészletének és beszerezhető építőanyagok ismeretében írásban

e-mailben vagy faxon visszaigazolja a Vevő rendelését.

Az Eladónak az általánosan forgalmazott termékekből külön megállapodás esetén árengedményt biztosíthat.

Az építőanyagok nagy része raklapon van, melynek díját a Vevő köteles megfizetni, de ezt visszaszállítás esetén az Eladó részben visszatéríti.

 

4. Fizetési feltételek

 

- készpénzes fizetés – telephelyünkön

- bankunknál vezetett folyószámlára történő készpénzes befizetés (K&H)

- bankkártyával telephelyünkön

- átutalással

- utánvéttel

 

A banki pénzforgalom a kibocsátott számlán feltüntetett bankszámlaszámra történik.

A számla fizetési határidejének a banki jóváírás napja minősül.

A vevő vételárat a számlán megjelölt határidőben köteles átutalni az eladó számlájára.

A vevő és az eladó hosszabb fizetési határidőben is megállapodhatnak, amelynek határidejét az eladó feltünteti a vevő számláján.

Késedelmes fizetés esetén a késedelembe esés napjától a kifizetés napjáig terjedő időre évi 20% mértékű késedelmi kamat kerül felszámolásra.

 

A szállítási szerződésben foglaltak szerint az eladó és a vevő részére hitelkeretet biztosított, az abban megjelölt feltételekkel.

 

Ha a vevőnek határidőn túli tartozása van, akkor a késedelmi kamatokkal együtt történő kifizetésig az eladó a szabad hitelkeret esetén is felfüggesztheti az értékesítést.

 

 

 

5. Vásárlási és szállítási feltételek


Akciós újság

Feliratkozás a hírlevélre

Partnereink